Kozmetika

Kozmetika

ALTER EGO KOZMETIKA

Kozmetika najvećeg kvaliteta. Italijanski brend profesionalne kozmetike za kosu. Njihov glavni cilj jeste da frizerima pruže najbolja rešenja za negu kose na tržištu. Odlikuju se kvalitetnim i pouzdanim proizvodima koji sve vise privlače pažnju kupaca. Pdf

RR LINE

Kozmetika i profesionalni proizvodi za kosu proizvedeni u Italiji. RR boja za kosu pruža dugotrajne rezultate i zaštitu kose. Veliki izbor nijanski, kvalitet i pristupačna cena učiniće vas zadovoljnim korisnikom RR Line proizvoda.

FANOLA

Italijanski brend koji poseduje širok asortiman kozmetičkih preparata za kosu. Namenjeni su svim tipovima kose, a pored toga ovaj brend se može pohvaliti odličnim rezultatima čiji su svedoci zadovoljni korisnici.

SERICAL

Italijanski brend koji nudi čuvene maske za negu kose. Kozmetika koja poseduje odličan kvalitet i povoljne cene čine ih prisutnim na tržiptu već duže vreme. Maske su izrađene od pažljivo biranih sastojaka, koje odlikuje visok nivo kvaliteta.

TIGI

Tigi je profesionalni brend farbe za kosu koje vole frizeri i potrošači. Ova kozmetika omogućava frizerima konstantno usavršavanje i ispoljavanje svoje kreativnosti, zbog toga je neizbežan na listi svih čuvenih frizera. Pdf1    Pdf2

CND

Američki brend CND kozmetika apsolutni je lider na tržištu u oblasti nege noktiju stopala i ruku. Poseduje veliki broj proizvoda iz linije Shellac, Vinylux i Brisa Lite kojima pruža vrhunske rezultate.

Imamo veiliki broj proizvoda u ponudi koji nisu izloženi na sajtu. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi naših proizvoda ili ponude, kontaktirajte nas ovde! Naš generalni partner za kozmetiku je Unitech.

Kontaktirajte nas