Električni uredjaji

Električni uredjaji

WAHL CLIPPER CORPORATION

Električni uredjaji kompanije Wahl USA su poznati po izuzetnoj tradiciji. Wahl USA je proizvodnjom prve električne mašinice za šišanje postavio standarde za sve današnje mašinice za šišanje. Danas se njihovi proizvodi prodaju u vise od 165 zemalja širom sveta, sa šest velikih proizvodnih cenatara, kao I jedanaest prodajnih cenatara. Električni uredjaji su im prmarni proizvodi  i danas je Wahl vlasnik i drugih poznatih brendova (Moser I Ermila), pa se mogu ponositi širokom ponudom mašinica, trimera i fenova.

Električni uredjaji ETI S.p.A.

Poznati proizvođač fenova, italijanska kompanija čiji su proizvodi vodeći na tržištu Velike Britanije već dugi niz godina. Proizvode fenove upotrebom najsavremenije tehnologije, a odlikuje ih kvalitet izrade i dugotrajnost.

BABYLISS PRO

Električni uređaji koji su namenjeni profesionalnoj upotrebi u frizerskim salonima. Nude različite modele fenova, presa i uvijača za kosu. Odlikuje ih snaga, tehnologija i dizajn, što je održalo ovaj brend na tržištu jako dugo.

GLAMCOR

Kompanija koja se bavi proizvodnjom električnih uređaja koje koriste frizeri, kozmetičari i tattoo majstori. Primenom najsavremenije tehnlogoije dobija se kvalitet koji odlikuje ovaj brend. Električni uredjaji savršene elegancije i predivnog dizajna, ulepšaće prostor u kome radite.

Električni uredjaji koji su ovde izloženi nisu jedini koje imamo u ponudi. Veliki broj proizvoda imamo koje trenutno nisu izloženi na sajtu. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi naših proizvoda ili ponude, kontaktirajte nas ovde! Naš generalni partner za kozmetiku je Unitech.

HOB se bavi prodajom profesionalne kozmetike, električnih uredjajai opreme za frizerske i kozmetičke salone. Naša dužnost je da vaši nokti, kosa i lice dobiju najbolje i ostanu negovani pomoću širokog asortimana proizvoda. HOB zastupa svetski poznate brendove kao što su: TIGI, Bed Head, B for Men, Catwalk, S-Factor, Alter Ego, Ceriotti, Wahl i drugi.

Električni uredjaji

Kontaktirajte nas