ETI Fenovi

ETI Fenovi

Italijanska kompanije ETI, koja još od 1979. godine proizvodi profesionalne fenove za kosu, danas je jedina evropska kompanija koja samostalno proizvodi više od 75 procenata komponenti za profesionalne fenove za kosu. Poznati italijanski dizajn i stil su nešto što će uvek privući oko. Naravno, uz dizajn ide i kvalitet, koji je u ovom slučaju neosporan. ETI pažljivo bira materijale koje će upotrebiti u proizvodnji, vodi računa o ekologiji, i sve to sa ciljem da ponudi snažne i lagane fenove u prepoznatljivom italijanskom stilu.

Kontaktirajte nas :

Prednost fenova za kosu koje vam predstavljamo i preporučujemo danas jeste to što su stoprocentno proizvedeni u Italiji uz pomoć napredne tehnologije sa naprednom performansom. Imaju dve brzine, četiri nivoa toplote, dugme za hladan vazduh i dva usmerivača.
Zahvaljujući ovim osobinama, ETI fenovi za kosu ispunjavaju sve zahteve. Mogućnost podešavanja temperature omogućava sušenje kako tanke, tako i guste kose, dugme za hladan vazduh bitno je za finalno oblikovanje kose, učvršćivanje frizure i sjaj. S obzirom na to da su u pitanju profesionalni fenovi za kosu sa jačim motorom, njihova težina je takođe nešto što će vam olakšati rad. Uz sve to idu i dva usmerivača takođe važna za oblikovanje kose.

Kontaktirajte nas