logo
logo
NovoO namaBlogKontakt

IT'S A 10 haircare

IT'S A 10 haircare
IT'S A 10 haircare

"It’s a 10"  brend koji pruža sve što vam je potrebno za negu i stilizovanje kose u jednom proizvodu.

Tokom godina, mnogi brendovi su zakomplikovali negu kose, nudeći proizvode sa jednim benefitom koji zahtevaju kombinovanje više proizvoda za postizanje željenih rezultata. 

"It’s a 10" nudi širok asortiman proizvoda koji su pažljivo formulisani kako bi zadovoljili različite potrebe za negu kose.

Svaki proizvod kombinuje 10 ključnih benefita u jednom, omogućavajući klijentima da sa samo jednim proizvodom postignu željene rezultate. 

"It’s a 10" je brend posvećen vrhunskom kvalitetu, s formulama koje su rezultat godina istraživanja i testiranja. Svaki proizvod je pažljivo razvijen kako bi pružio maksimalne rezultate u samo jednom koraku, koristeći visokokvalitetne sastojke poput proteina, antioksidanasa i bezglutenskih formula.

Brend nikada ne testira svoje proizvode na životinjama i stalno radi na unapređenju svojih etičkih i ekoloških standarda, što ga čini pouzdanim izborom za profesionalce i potrošače širom sveta.

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter kako biste bili u toku sa svim dešavanjima i novim proizvodima!

HOB
HOB Logo
Instagram
Kako kupitiHobPolitika privatnostiHobUslovi korišćenjaHobReklamacijeHobPravo na odustajanje
Korisnička podrška
HOB
O nama
HOB
Možda te interesuje
HOB

Sindjelićeva 25, Čačak, Srbija

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Isporuka se vrši SAMO na teritoriji Republike Srbije.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Master Card
Master Card
Master Card
Master Card
Master Card
Master Card
Master Card
Master Card
© 2024 hobbrandgroup.rs | Sva prava zadržana. Powered by Croonus Technologies