Oprema

Oprema za kozmetičke i frizerske salone

ARCOBALENO OPREMA

Brend koji predstavlja profesionalnu opremu za salone. Predstavlja najbolje rešenje za moderno opremljene frizerske salone. U ponudi ima stolove za masažu, šamponjere, radne stolice, dečije frizerske stolice, stolice za frizere, postolja za noge i kozmetičke ležajeve. Ovo je oprema visokog kvaliteta i idelna je za sve vrste salona.

CERIOTTI

Italijanski brend, sa sedištem u Milanu. Ceriotti oprema će svakom salonu dati originalni pečat i izdvojiti ga na tržištu. U svojoj ponudi ima stolice, šamponjere, haube, fenove, kolica za viklere I svu prateću opremu za opremanje frizerskog salona.

KOUHO

Osnovao ga je Kozo Fujino 1964. Godine. To je jedna od prvih fabrika za proizvodnju profesionalnih ručno rađenih makaza. Odlikuju se kvalitetom, posebnim materijalima i specifičnim dizajnom.

HENBOR

Italijanski brend koji je osnovan 1965. Godine. Oprema vrhunskog kvaliteta. Brend specijalizovan je za izradu kvalitetnih makaza namenjenim frizerima, za profesionalnu upotrebu. Isključivo su rezultat ručnog rada, a odlikuje ih nadprosečni dizajn.

JAGUAR

Jaguar je prvi put predstavljen kao brend makaza za šišanjem šezdesetih godina, a nedugo nakon toga Jaguar je postao pun naziv firme. Oprema čuvena širom sveta i koriste se u preko 80 zemalja.

EURO STIL

Kompanija sa dugom tradiciom, osnovana 1942. godine u Barseloni. Odlikuju se kvalitetom i iskustvom koje ovu kompaniju pozicionira jako visoko na svetskom tržištu. U ponudi imaju jako veliki asortiman četki, češljeva, šnala, ukosnica, klipsni, viklera, pumpica za vodu, dozatora, ogrtača, kao I sav pribor neophodan vašem salonu.

JAY 2

Uz brendove Jaguar i Tondero plasirali su novi brend JAY. Kvalitetne makaze izrađene od nerđajućeg čelika, odlikuje ih elegantni dizajn i njihova praktičnost.

PRO 4U

Brend koji odlikuje širok asortiman četki i češljeva, viklera, tvistera, kao i sav pribor koji vam je neopodan u frizerskom salonu. Cene su pristupačne, a kvalitet je na visokom nivou.

XANITALIA

Italijanski brend, koji predstavlja glavni izbor kad je depilacija u pitanju. Proizvode odlikuje kvalitet koji se postiže upotrebom savremene tehnologije. Vosak za depilaciju je jedan od osnovnih proizvoda na listi svake savremene žene, a takođe i najbolji način da vasa koža ostane glatka i negovana.

XANITALIA PRO

Kompanija koja nudi širok asortiman, od proizvoda za kosu, kozmetičkih proizvoda, proizvoda za manikir, predikir, depilaciju, do raznih vrsta proizvoda za negu lica i tela. Oprema sjajnog dizajna i elegancije. Sve ćete to naći po povoljnim cenama u okviru ovog svetski poznatog brenda.

THUYA

Profesionalna linija proizvoda, koji se mogu naći u vise od 50 zemalja širom sveta. Odlikuje ih široka distributivna mreža na pet kontinenata. Snabdeva kupce proizvodima za negu noktiju.

4 NAILS

Odlikuje ga širok asortiman proizvoda za nokte. Od preparata za negu noktiju, preko gelova i pribora za nokte, do dekoracije. Odličan kvalitet propraćen pristupačnim cenama, biće vaš pravi izbor.

Oprema koja je ovde izložena nije jedina koju imamo u ponudi. Veliki broj proizvoda imamo koje trenutno nisu izloženi na sajtu. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi naših proizvoda ili ponude, kontaktirajte nas ovde! Naš generalni partner za kozmetiku je Unitech.

HOB se bavi prodajom profesionalne kozmetike, električnih uredjajai opreme za frizerske i kozmetičke salone. Naša dužnost je da vaši nokti, kosa i lice dobiju najbolje i ostanu negovani pomoću širokog asortimana proizvoda. HOB zastupa svetski poznate brendove kao što su: TIGI, Bed Head, B for Men, Catwalk, S-Factor, Alter Ego, Ceriotti, Wahl i drugi.

Oprema

Kontaktirajte nas